Mikä Nojatuolikenraali?

Nojatuolikenraali on blogikollektiivi, joka käsittelee sotilasteknologiaa, maanpuolustusta, ja muita ajankohtaisia aiheita. Pyrkimyksenämme on käsitellä edellämainittuja aihealueita koko maailmaa kattavasti. Käsiteltävän aihealueen laajuuden sekä Nojatuolin ulkopuolisen elämän rajoitteiden vuoksi julkaisussa saattaa esiintyä katkoksia.

Blogin kirjoittajat ovat käsittelemistään aiheista kiinnostuneita siviilejä sekä reserviläisiä, joiden perehtyneisyys aihealueeseen on syntynyt intohimosta ja harrastelähtöisyydestä. Nojatuoliin linnoittautuneen kenraalin kiinnostus sotaan ja sen työkaluihin juontaa juurensa pitkälle menneeseen nuoruuteen. Intohimoisen ”sotanörtin” kynästä syntyi hölmistyneenä kuuntelevan alakoululuokan edessä luettu esitelmä rynnäkköhelikoptereista.

Aseelliset konfliktit ja niissä käytetyt työkalut ovat vakavia asioita, mutta ymmärtämällä niitä pystymme luomaan realistisen mielikuvan aiheista, joiden käsittely on yleisesti epätietoisuuden vahvistamien pelkojen vaikutuksen alla. Ymmärrys ja tieto ovat tehokkaimpia aseita konfliktien torjunnassa.

Tavoitat meidät osoitteesta nojatuolikenu@gmail.com sähköpostilla ja Twitteristä @Nojiskenu tunnuksella.

Mainokset

3 thoughts on “Mikä Nojatuolikenraali?

Kommentoi vapaasti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s